Магазин за бебешки и детски стоки

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Mushie

Mushie Комплект вилица и лъжица Cloud-Copy
- 20.00%
(0.0)
13,20 лв.16,50 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Силиконови лъжички за хранене 2 бр. Soft Lilac-Copy
- 20.00%
(0.0)
15,92 лв.19,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Силиконова гризалка Cloud Cloud
- 20.00%
(0.0)
15,92 лв.19,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Силиконова гризалка Cloud Shifting Sand
- 20.00%
(0.0)
15,92 лв.19,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Силиконова купа с вакуум 280 мл. Blush
- 20.00%
(0.0)
23,12 лв.28,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Текстилен клипс за залъгалка Natural
- 20.00%
(0.0)
24,72 лв.30,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Звезди за игра
- 20.00%
(0.0)
24,72 лв.30,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Текстилен клипс за залъгалка Roman Green
- 20.00%
(0.0)
24,72 лв.30,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Силиконова чиния с вакуум Classic Cambridge Blue
- 20.00%
(0.0)
29,52 лв.36,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Силиконова чиния с вакуум Classic Daffodil
- 20.00%
(0.0)
29,52 лв.36,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Силиконов кейс за залъгалка Pale Daffodil
- 20.00%
(0.0)
24,72 лв.30,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Бебешки лосион за тяло Green Lemon 400 мл.-Copy
- 20.00%
(0.0)
37,20 лв.46,50 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Mushie Клипс за залъгалка Halo Cloud
(0.0)
32,90 лв.

Mushie

Mushie - функционалност и естетика в едно! Вероятно няма човек, който да не е виждал или чувал за сладурските продукти на американската марка за бебета Mushie поне веднъж. Ако все пак не сте се срещали с тях досега, то със сигурност ще се влюбите в тях, когато ги видите! Сред портфолиото на Mushie ще намерите естетически красиви, функционални, безопасни и природосъобразни бебешки и детски аксесоари, сред които силиконови бебешки лигавници по скандинавски дизайн, ръчно изработени клипсове за залъгалки, меки муселинови пелени, детски прибори и посуда за хранене и забавни играчки, които развиват фините моторни умения на детето. Компанията е основана през 2018 г. от Mushie и Levi Feigenson в стаята за гости в техния дом в Югозападен Хюстън. След като Mushie е диагностицирана с хиперемезис по време на втората си бременност, тя се принуждава да напусне своята работа като детска учителка, а най-голяма радост и доставя търсенето на най-добрите продукти за нейното дете. Както Mushie, така и съпругът ѝ обаче срещат голямо предизвикателство в търсенето на естетически красиви, практични и безопасни продукти и така компанията и марката Mushie се раждат заедно с втория им син. Към този момент компанията продължава да се развива в Хюстън, САЩ като целият дизайн на продуктите се извършва от екип от дизайнери в Хюстън и Швеция, водени от Mushie. Компанията използва фабрики в САЩ, Дания, Турция и Азия. Доверете се на невероятните бебешки и детски продукти на Mushie с техният функционален дизайн, нежни цветове, безопасни материали и най-вече голямото количество смисъл, любов и труд вложени в тях! Ще намерите голямо разнообразие от бебешки аксесоари и играчки с марката Mushie в бебешки и детски магазини Вис Виталис - за децата, които обичате! Доверете се на невероятните бебешки и детски продукти на Mushie с техният естетически красив дизайн, функционалност, безопасност и най-вече с големият смисъл и труд вложен в тях! Ще намерите голямо разнообразие от бебешки аксесоари и играчки с марката Mushie в бебешки и детски магазини Вис Виталис - за децата, които обичаме!
Mushie Изображение

Mushie - функционалност и естетика в едно!

Вероятно няма човек, който да не е виждал или чувал за сладурските продукти на американската марка за бебета Mushie поне веднъж. Ако все пак не сте се срещали с тях досега, то със сигурност ще се влюбите в тях, когато ги видите!

Сред портфолиото на Mushie ще намерите естетически красиви, функционални, безопасни и природосъобразни бебешки и детски аксесоари, сред които силиконови бебешки лигавници по скандинавски дизайн, ръчно изработени клипсове за залъгалки, меки муселинови пелени, детски прибори и посуда за хранене и забавни играчки, които развиват фините моторни умения на детето.

Компанията е основана през 2018 г. от Mushie и Levi Feigenson в стаята за гости в техния дом в Югозападен Хюстън. След като Mushie е диагностицирана с хиперемезис по време на втората си бременност, тя се принуждава да напусне своята работа като детска учителка, а най-голяма радост и доставя търсенето на най-добрите продукти за нейното дете. Както Mushie, така и съпругът ѝ обаче срещат голямо предизвикателство в търсенето на естетически красиви, практични и безопасни продукти и така компанията и марката Mushie се раждат заедно с втория им син.

Към този момент компанията продължава да се развива в Хюстън, САЩ като целият дизайн на продуктите се извършва от екип от дизайнери в Хюстън и Швеция, водени от Mushie. Компанията използва фабрики в САЩ, Дания, Турция и Азия.

Доверете се на невероятните бебешки и детски продукти на Mushie с техният функционален дизайн, нежни цветове, безопасни материали и най-вече голямото количество смисъл, любов и труд вложени в тях! Ще намерите голямо разнообразие от бебешки аксесоари и играчки с марката Mushie в бебешки и детски магазини Вис Виталис - за децата, които обичате!

Доверете се на невероятните бебешки и детски продукти на Mushie с техният естетически красив дизайн, функционалност, безопасност и най-вече с големият смисъл и труд вложен в тях! Ще намерите голямо разнообразие от бебешки аксесоари и играчки с марката Mushie в бебешки и детски магазини Вис Виталис - за децата, които обичаме!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки