Магазин за бебешки и детски стоки

Меню
Меню

Връщане и замяна

Какъв е срокът за връщане / замяна на закупен продукт от visvitalis.bg?

Може да върнете или замените закупен от visvitalis.bg продукт в срок от 14 дни от датата на неговата доставка.

Как мога да върна/заменя закупен продукт от visvitalis.bg?

Ако желаете да върнете стока, закупена от visvitalis.bg, то трябва да следвате следните стъпки:

  • В срок от 14 дни от доставката на продукта, при желание за връщането му, трябва да заявите желанието си за връщане на стока, чрез попълването на формуляр за връщане, достъпен тук, или друга, недвусмислена, ръчно написана декларация за връщане на стока. Формулярът за връщане на стока трябва да бъде попълнен и изпратен заедно с касовия бон от продажбата и продукта или продуктите, които искате да върнете на адрес: гр. Пловдив, ПК 4006, бул. "Шести Септември" № 268, Получател: РООН ООД.
  • След като сте попълнили и изпратили формуляра за връщане на стока към нас, същият трябва да бъде разгледан и одобрен, като ние ще се свържем с Вас за допълнителна информация относно процеса на връщане и ще отговорим на всички Ваши въпроси, ако имате такива.
  • При връщането на стока, закупена от visvitalis.bg, трябва да приложите пълния получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи - касов бон, фактура и гаранционна карта (ако е издадена такава). Автоматично генерираната фактура за онлайн поръчка, която може да намерите в сайта не важи, тъй като тя по никакъв начин не удостоверява извършването на плащане за поръчаните от Вас продукти.
  • Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от visvitalis.bg в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.
  • В случай, че връщането на продукта, закупен от visvitalis.bg, е удовлетворено, сумата, заплатена за продукта, ще Ви бъде възстановена по предоставена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от visvitalis.bg. Ако желаете, вместо връщане на сумата, може да замените продукта с друг продукт/продукти на същата стойност или ако са с по-голяма стойност, да доплатите разликата.

Къде мога да върна / заменя закупен от visvitalis.bg продукт?

Може да върнете стоката към нас по един от следните начини:

  • В един от физическите магазини на Вис Виталис (точни адреси може да намерите тук)
  • Чрез изпращане на продукта по куриер до адрес: гр. Пловдив, ПК 4006, бул. "Шести Септември" №268, Получател: РООН ООД, Описание: Връщане

Какви продукти не подлежат на връщане?

Правото на връщане не се прилага за:

  • Запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.
  • Стоки, чиито търговски вид е нарушен след доставката им. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта.
  • Продукти, изготвени по специална поръчка на клиента (детски легла, скринове и гардероби, изработени по поръчка).

За чия сметка са транспортните разходи по връщането на продукти, закупени от visvitalis.bg?

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на visvitalis.bg.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки