Магазин за бебешки и детски стоки

Меню
Меню

ПРОДУКТОВИ КАТЕГОРИИ

Избери най-доброто за своето дете

БРАНДОВЕ НА ФОКУС

Открий над 350 уникални бранда

Полезни електроуреди за бебе - когато бебето се появи, с него се появява и нуждата от полезни електроуреди.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Бебешки стоки – електроуреди

При отглеждането на бебе може да разчитате на много помощници в ежедневните грижи под формата на електроуреди. В този раздел с бебешки стоки ще откриете: стерилизатори за шишета, които ще хигиенизират съдовете с лекота; нагреватели за мляко; уреди за готвене за порасналите бебета, които ще ви спестят много време. За качеството на въздуха у дома може да използвате бебешки стоки като овлажнители и пречистватели на въздух. Те са особено подходящи при отопление с климатик или в сезоните на вирусните заболявания. За здравето на бебето предлагаме бебешки стоки като кантари, термометри и инхалатори.

Нагревател за шишета – същност и значение

Все повече нови родители през последните години използват нагревател за шишета. И това не е никак случайно. Главната цел на продуктите от тази категория е да гарантират лесно и удобно затопляне, размразяване и поддържане на температурата на бебешката храна. Употребата на нагревател за шишета е отличен вариант, независимо дали става въпрос за шишенцата с мляко или пък за бурканчетата с друг тип храни за вашите малки съкровища. Закупувайки си качествен и надежден нагревател за шишета, вие ще можете да улесните доста своето ежедневие, като същевременно изпълнявате в пълна степен задълженията си като родители.


Уред за готвене на пара – за да зарадваме детето си с вкусна и здравословна храна

Много родители предпочитат, когато имат време и възможност, да приготвят сами храната за своето дете. И все повече от родителите с първо дете предпочитат този метод за изхранване на своето дете. За да улесните и забързате процеса, определено ще се нуждаете от уред за готвене на пара. Този верен помощник в кухнята ще направи приготвянето на храна за вашето бебче много по-лесно и приятно, без да се налага да засичате време или да следите състоянието на приготвяната храна. Днес ще ви разкажем малко повече за уреда за готвене на пара за бебе, какви са неговите предимства и как да изберете най-подходящия модел за вашите нужди.

Стерилизатор – защо се нуждаете от него и какво е важно да знаете при избора?

Електрическият стерилизатор е продукт на технологичните иновации, чиято цел е да направи почистването и дезинфекцията на бебешките шишета и бутилки по-лесна, бърза и ефективна. Всички знаем, че стерилизацията на бебешките бутилки е много важна и винаги е била част от отглеждането на едно дете.

Бебефон с камера – устройството, от което се нуждае всеки родител

Избирането на най-подходящия бебефон с камера, който да балансира едновременно функционалност, възможност за дистанционна работа, екстри и приемлива цена може да бъде предизвикателство. Но с правилното проучване и тайминг винаги можете да намерите най-добрите предложения на пазара. Преди да пристъпите към покупката на бебефон с камера е важно да се запознаете с най-важните характеристики за този тип устройства. За да ви улесним с избора сме събрали най-важната информация на едно място – за да не се лутате и чудите дали правите правилния избор.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки