Магазин за бебешки и детски стоки

Меню
Меню

Сигурно и безопасно пазаруване

Във Вис Виталис, ние знаем колко важно е да се грижите за своите малчугани и да им осигурите най-доброто. Искаме вашето пазаруване да бъде приятно и лесно, но и да ви предложим специални предимства, които да направят вашето преживяване още по-приятно. Затова, решихме да въведем отстъпки, които се базират на стойността на вашата поръчка.

🎁 Отстъпки при поръчка 🎁

За нас, вашето удовлетворение е от първостепенна важност! Затова сме подготвили специални промоционални кодове, които можете да използвате при покупката си, за да се насладите на изключителни отстъпки в различни ценови диапазони.

Използвайте следните промо кодове при поръчки за процент отстъпка от крайната сума:

👉 PROMO5 - поръчки от 400,01 лв. до 800,00 лв. за 5% отстъпка.

👉 PROMO7 - поръчки от 800,01 лв. до 1000,00 лв. за 7% отстъпка.

👉 PROMO9 - поръчки от 1000,01 лв. до 1500,00 лв. за 9% отстъпка.

👉 PROMO11 - поръчки над 1500,01 лв. за 11% отстъпка.

* Важно - промо кодовете не могат да се комбинират с други промоционални активности.

Разнообразие от продукти

Във Вис Виталис имаме богат асортимент от продукти за вашето дете - от бебешки колички, детски легла и столчета за хранене, до детски дрехи и играчки. Всичко, от което вашият малчуган се нуждае, може да бъде открито в нашия магазин, а сега с отстъпките, вие можете да си го закупите на изключително изгодни цени!

Пазарувайте умно, използвайте кодовете

Ако търсите качествени продукти за вашето дете на невероятни цени, не пропускайте нашите отстъпки! Пазарувайте умно и използвайте промо кодовете, които ще ви донесат многобройни спестявания.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки