Магазин за бебешки и детски стоки

Меню
Меню

ПРОДУКТОВИ КАТЕГОРИИ

Избери най-доброто за своето дете

БРАНДОВЕ НА ФОКУС

Открий над 350 уникални бранда

Активното движение играе ключова роля в ранното развитие на вашето малко съкровище.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ


Активна гимнастика – 6 ползи от използването им

Първата годинка от живота на вашето дете ще я прекарате в непрестанен контакт – независимо дали го носите на ръце, приспивате го или го придържате докато се опитва да прави първите си самостоятелни стъпки. Но идва момент, в който полюшването и друсането на ръце ще бъде недостатъчно забавление за вашето дете. И най-лошото е, че този момент идва много по-бързо, от колкото го очакваме и често може да ни хване неподготвени.

Проходилки – всичко най-важно, което трябва да знаете за да изберете най-доброто за вашето дете

Темата за бебешката проходилка е една от най-често обсъжданите и в интернет има много и различни мнения по въпроса – от общностите, които вярват, че детето не може да проходи без помощта на проходилка до такива, които отричат напълно използването на подобни приспособления. Според нас използването на детска проходилка за вашето бебче е въпрос на вашия личен избор. Независимо от всичко изписано и казано в онлайн пространството, годините показват, че проходилките са помогнали на милиони деца да направят своите стъпки по уверени с всеки изминал ден.


Бънджи за бебе – най-важното, което трябва да знаете за правилна покупка и употреба

Много преди децата да могат да ходят, пълзят и дори да седят на дупетата си без да падат, те могат да правят едно нещо! Не, нямаме предвид да плачат, смеят или спят. Още от ранна възраст децата могат да скачат! И именно тук идва на помощ бънджито за бебе. Едва ли има родител, който да не са си мечтали за бънджи за бебе, в моментите, когато вече ръцете го болят от подскачането на детето им. Независимо дали стационарно или преносимо, закачащо се или самостоятелно, бънджито за бебе е аксесоар, който не е задължителен, но ще бъде оценен от родителите. Но преди да пристъпите към покупка е важно да знаете някои основни неща за бънджито за бебе.

Колан за прохождане – за да помогнете на детето си да добие нужната увереност

Много родители вярват, че коланът за прохождане е ефективен начин, по който да помогнем на детето в първите му стъпки, без да се налага да го придържаме непрестанно. И това наистина е така. Използването на колан за прохождане помага на детето по-лесно да разбере концепцията на ходенето и пристъпването, като едновременно с това родителят помага за придържането на правилната позиция и стойка. Ходенето е доста сложно и може да отнеме повече време на родителите да научат детето си да се справя самостоятелно и да го прави с нужната увереност.

Ергономична раница – за лесни и приятни разходки без нужда от количка!

Ергономичната раница е приятел на всички родители, които предпочитат разходките без количка. Тя позволява да държите бебчето си близо до себе си, като едновременно с това и двете ви ръце са свободни да правите каквото решите! С ергономичната раница вашето дете може да се разхожда спокойно, независимо дали е будно или спи, дали гледа напред и преоткрива света или се е облегнало удобно на гърдите на своя родител. За да изберете най-удобната и практична ергономична раница сме подготвили за вас малко насоки, които да ви помогнат в процеса! 

Кенгуру – по-лесният и удобен начин за разходка

Има много родители, които предпочитат да разхождат детето си в кенгуру вместо в количка, други, които го намират за удобно разнообразие по време на разходките и такива, които са открили колко лесно може да се пътува и лети с бебе, без да ви се изморяват ръцете от продължителните часове носене. Но не е само удобството – според много и различни проучвания кенгуруто подпомага за изграждането на по-добра връзка между бебето и родителя, именно заради по-близкия, физически контакт. Ако за първи път разглеждате за кенгуру и не сте съвсем наясно какво трябва да гледате и как да изберете сред разнообразието от предложения, то ние сме тук, за да ви помогнем!

Слинг за бебе - в меката прегръдка на мама

Един от най-удобните начини за разходка навън с мъничето определено е в прегръдката на мама. Слингът за бебе е чудесен вариант, с който и бебето и мама да се чувстват комфортно по време на разходката, а ако тати е достатъчно смел, също може да се възползва от предимствата на слинга за бебе. Универсален и удобен - това са двете най-отличителни характеристики на слинга за бебе, и точно те са причината голяма част от родителите да предпочитат точно този вариант за бебеносене.

Детски ранички – верният приятел на всяко дете

Точно както възрастните, които излизайки от вкъщи взимат чантата си с всичко нужно, като пари, документи, ключове за вкъщи и какво ли още не, и децата имат нужда от аксесоар, който да им позволява да носят важните за тях неща. Подготвянето на дрехите и обувките за детска градина, играчките за разходката при баба или пък тетрадките, необходими за занималнята се нуждае от функционални и удобни детски ранички със забавни и весели дизайни. За да ви помогнем да изберете най-подходящите детски ранички за детска градина, училище или просто за разходка в парка, сме събрали няколко основни съвета, които може да са ви полезни.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки